Co přinesl rok 2020

08.10.2020 19:15

Rok 2020 nám přinesl nejen Covid 19,ale také spoustu radosti v sedle našich koní,ale i velká životní rozhodnutí - naše Denča se nám vdala a Tomík u toho nemohl chybět,psychickou potvoru našeho strašpytlíka dělala Lesanka :-) Novomanželům pršelo štěstí a my věříme,že jim vydrží.

Značně zkrácenou sportovní sezonu jsme sbírali krásné úspěchy na ofi i hobby závodech. Marek posunul Karlíka do L** a parkury to byly velmi povedené,bohužel na konci sezony spolupráci v JK Doubravice ukončil. Anička Zemanová ochutnala atmosféru českého skokového poháru a premiérově odstartovala L** a to velmi uspěšně. Ostatní služebně starší a hlavně ty mladší děvčata se zasloužila o krásné výsledky v paragan cupu a v mnoha dalších závodech a získali jsme spoustu umistění. Asi není nutné vás všechny jmenovat - přece víte holky naše o koho jde - Eliška J. Eliška L. Lenka H. Kačka Č.P. Anička M. Lucka M. Kikča L. Kačka P. Barča T. Barča R. ta se zůčastnila závodů ve vytrvalosti. Ale i naše holky přespolní se snažily Martina R. Petra R. což jsou obě mladé maminky. Eliška a Pavla L. letos jejich Pegase hlavně léčily,ale věříme,že další sezonu se k nám na závodech připojí.

Také je třeba pogratulovat Kikce Losové k získání všeobecné  jezdecké licence na ZZVJ v Mělníce na místních koních. 

V září jsme v naší malé stáji přivítali novou klisnu Cegin,která se velmi rychle začlenila do stáda a cití se u nás dobře. Samozřejmě jsme moc rádi uvítali i paní majitelku MVDr. Hanku Dvořákovou!

Na konci sezony je třeba velmi poděkovat všem kdo se snaží pomáhat a při závodech,ale s prácí ve stáji. Našim řidičům ,kameramanům, fotografům a také rodičům a přátelům,viď Jardo P.kteří nás podporují a to i finančně - velice si toho vážíme a děkujeme!!!